Γαμος αλεξανδρουπολη
Ονειρεμενος γάμος Αλεξανδρουπολη
Προσκλητηρια Αλεξανδρουπολη

Η αγάπη και το μεράκι μας για δημιουργία μας οδήγησε στο χώρο του γάμου και της βάπτισης.

Δημιουργούμε εξατομικευμένα βήμα βήμα την οργάνωση του event που σας ενδιαφέρει σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Προσαρμόζουμε το σχεδιασμό σύμφωνα με το χώρο του μυστηρίου, τον αριθμό των καλεσμένων , τα χρώματα και το θέμα που επιθυμείτε.

Επίσης αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την οργάνωση του event κέντρο δεξίωσης, εκκλησία ,στολισμός σπιτιού, ανθοπωλείο, γλυκίσματα, candy bar και ότι αφορά την μοναδική ημέρα του γάμου σας η της βάπτισης του παιδιού σας.

Δημιουργούμε μοναδικές συνθέσεις που εμπλουτίζουν το στολισμό καθώς επεξεργαζόμαστε με μεράκι και φροντίδα τα άνθη που χρησιμοποιούμε.

Την ημέρα του γάμου σας βρισκόμαστε κοντά σας κάθε στιγμή παρέχοντάς σας την βοήθεια μας σε οτιδήποτε χρειάζεται όσον αφορά την εξυπηρέτηση και προσανατολισμό των καλεσμένων σας και στην καθοδήγηση του ζευγαριού κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία της μπομπονιέρες και του προσκλητηρίου , διαθέτουμε άριστη ποιότητα κατασκευής και μεγάλη ποικιλία σχεδιων σε στέφανα ,καράφες  ποτήρια ,δίσκους, μοναδικά σχέδια σε βαπτιστικά σετ και ότι αφορά σε προϊόντα γάμου η βάπτισης.

Προσκλητηρια Αλεξανδρουπολη

Στο χώρο των επαγγελματιών αναλαμβάνουμε τον εποχιακό στολισμό Χριστουγέννων,Πάσχα κλπ.Επίσης προσφέρουμε την υπηρεσία ενίσχυσης της προώθησης προϊόντων μέσα από την ήδη υπάρχουσα γκάμα προϊόντων μέσω της σωστής προβολής και δημιουργούμε προτάσεις marketing.

 

Εμπιστευτείτε μας στην μοναδική ημέρα του γάμου η της βάπτισης του παιδιού σας και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί ότι έχετε ονειρευτεί!

crystalo5
Μετάβαση στο περιεχόμενο